MediaWatch

Medier ryger ud af telepakker efter sammenlægning

Teleselskabet Plentis kunder bliver flyttet over som kunder i nyt selskab ejet af TDC. Lukningen af Plenti betyder farvel til mediepartnerskaber.

Screenshot fra Plenti.dk
Foto: Screenshot fra Plenti.dk

Teleselskabet Plenti, som er ejet af TDC, lukker, og de omkring 90.000 kunder bliver flyttet til Telmore, der ligeledes er ejet af TDC. Det skriver Berlingske Business.

Plenti har en række samarbejder med danske medier, og flere af dem bliver droppet med lukningen af selskabet. Det gælder Ekstra Bladet Plus og Berlingske. Samtidig opsiges samarbejdet med Politiken Books, som Plentis kunder hidtil har kunnet tilvælge i teleabonnementet. Telmore har i forvejen en samarbejdsaftale med en anden bogtjeneste, nemlig Bookmate, som kunderne fremover kan tilvælge.

Berlingske Business skriver, at lige under halvdelen af Plentis 90.000 har valgt abonnementspakken med underholdning. De samarbejder, som nu droppes, har ifølge mediet haft under 10 pct. af Plentis abonnenter som brugere.

I Plentis tilbud til kunderne er desuden de digitale bladkiosker Wype, Flipp og Pling fra hhv. Bonnier Publications, Egmont Publishing og Aller Media. Og de magasiner vil fortsat være en del af Telmores tilbud til kunderne.

"Vi bryster os af en superstærk kundeservice og vandt i 2017 titlen som den bedste af slagsen. Det har vi ambitionen om at fastholde og udvikle, og Plentis kunder er vant til et rigtigt højt serviceniveau. Samtidig har vi på underholdningssiden ambitionen om den stærkeste mobilpakke med underholdning med film, serier, musik, magasiner og bøger, og med 90.000 yderligere kunder får vi en endnu stærkere position, når vi skal indgå nye, attraktive partnerskaber," siger Jens Grønlund, adm. direktør for Telmore, til Berlingske Business.

Forsiden lige nu

Ny pressechef i Venstre

Venstre skiller rollen som pressechef ud i en særskilt stilling op til det kommende folketingsvalg. Ny mand på posten kommer fra Danmarks Lærerforening og skal bl.a. stå i spidsen for presseindsatsen op til valget.

Ny webportal vil booste salget af den smalle litteratur

Den store omstilling: Mikrofest er navnet på en kommende online boghandel, som skal forsøge at øge salget af den smallere litteratur i Danmark. "Sitet skal ikke hjælpe til at fremme salget af flere krimier," lyder det fra én af stifterne.

Chefredaktør forlader Bold.dk

Efter otte år på posten som chefredaktør forlader Jesper Helmin Bold.dk til fordel for udenlandsk job. Adm. direktør håber at have afløser på plads hurtgt.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere