MediaWatch

Nyhedskriterier skiller: Syv medier klager over afslag fra Medienævnet

Syv ud af 15 medier, der har fået nej til redaktionel produktionsstøtte i år, har klaget over afgørelsen. Det er især indholdskravene, der skiller parterne og udløser protester til Medienævnet, der skal se på sagerne senere på måneden.

Magasinet Euroman er blandt dem, der er uenige i Medienævnets vurdering af, om indholdet lever op til kravene for at få støtte | Foto: Ritzau Scanpix/Søren Bidstrup

I december kunne 64 medier glæde sig over, at deres økonomi i 2018 får en hjælpende hånd af midler fra den redaktionelle produktionsstøtte, som er en del af mediestøtten. I alt 352 mio. kr. blev uddelt.

En lang række medier fik imidlertid en lang næse og fik nej. Syv af de i alt 15 medier, der fik afslag på mediestøtte, har valgt at klage, viser en aktindsigt, som MediaWatch har fået hos Slots- og Kulturstyrelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs