MediaWatch

Twitter-aktien får vinger efter flotte regnskabstal

Aktiekursen stiger over 10 pct., efter selskabet har præsenteret regnskab for fjerde kvartal, der viser en fremgang i både omsætning og indtjening.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Matt Rourke

Det sociale medie Twitter leverede bedre end ventede resultater i fjerde kvartal. Eneste malurt i bægeret var, at antallet af månedlige brugere skuffede.

Men efter et kortvarigt og tungt dyk i formarkedet sendes Twitter-aktien kraftigt op som belønning for regnskabet.

De månedlige aktive brugere hos Twitter stagnerede i fjerde kvartal, hvor der var 330 mio. brugere mod ventet 333 mio. blandt analytikerne ifølge estimater fra Bloomberg News.

Skæver man til regnskabstallene, var regnskabet for fjerde kvartal dog meget positiv læsning. Twitter oplevede således en pæn stigning i omsætningen til 731,6 mio. dollar i oktober, november og december, mens analytikerne havde ventet et salg på 686,4 mio. dollar.

Det blev omsat til en justeret indtjening per aktie på 0,19 dollar mod ventet 0,14 dollar blandt analytikerne.

For første kvartal 2018 venter Twitter desuden et justeret driftsresultat (EBITDA) på 185-205 mio. dollar, hvilket umiddelbart er en positiv overraskelse for analytikerne, der på forhånd havde ventet 188,3 mio. dollar.

Twitter-aktien stiger - efter sit kortvarige dyk - med massive 10,3 pct. til 29,70 dollar.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs