MediaWatch

Netflix suser frem og krydser milepæl på 100 milliarder

Netflix brager i vejret på det amerikanske aktiemarked efter offentliggørelsen af regnskabet for fjerde kvartal og sender markedsværdien yderligere i vejret.

Scanpix Ritzau/AP/Netflix
Netflix fik sidst år 24 mio. nye abonnenter – der bl.a. kunne se egenproduktionen "Stranger Things" Foto: Scanpix Ritzau/AP/Netflix

Netflix er i fokus fra start ved dagens børsåbning på Wall Street med en stigning på 12,2 pct. Det betyder, at selskabets markedsværdi har krydset 100 mia. dollar. Markedsværdien er nu 110,5 mia. dollar – 670 mia. kr.

Streaminggigantens regnskab for fjerde kvartal blev offentliggjort mandag aften og var ifølge Bloomberg News bedre end ventet, da selskabet fik 8,33 mio. nye kunder i de sidste tre måneder af 2017 mod en ventet tilgang på 6,34 mio.

Ambitionerne rækker videre. Selskabet har tidligere meldt ud, at det vil bruge op mod otte mia. dollar – lige knap 50 mia. kr. – på indhold i 2018.

De penge kan Netflix dog ikke selv generere gennem driften. Selskabet forventer, at pengestrømmene i 2018 vil være negative med 3-4 mia. dollar. I 2017 var Netflix' frie pengestrømme i minus med 2 mia. dollar.

/ritzau/FINANS/MediaWatch

Forsiden lige nu

Ny pressechef i Venstre

Venstre skiller rollen som pressechef ud i en særskilt stilling op til det kommende folketingsvalg. Ny mand på posten kommer fra Danmarks Lærerforening og skal bl.a. stå i spidsen for presseindsatsen op til valget.

Ny webportal vil booste salget af den smalle litteratur

Den store omstilling: Mikrofest er navnet på en kommende online boghandel, som skal forsøge at øge salget af den smallere litteratur i Danmark. "Sitet skal ikke hjælpe til at fremme salget af flere krimier," lyder det fra én af stifterne.

Chefredaktør forlader Bold.dk

Efter otte år på posten som chefredaktør forlader Jesper Helmin Bold.dk til fordel for udenlandsk job. Adm. direktør håber at have afløser på plads hurtgt.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere