MediaWatch

Twitters driftsdirektør stopper for at blive topchef

Efter godt et år på posten stopper Anthony Noto, der har været en del af Twitters øverste ledelse siden 2014.

/ritzau/AP/Matt Rourke
Foto: /ritzau/AP/Matt Rourke

Twitters driftsdirektør, Anthony Noto, stopper i selskabet, da han skal være topchef i selskabet Social Finance, der giver studielån.

Det skriver flere medier.

Antony Noto blev tilbudt jobbet i weekenden og har nu accepteret det. Hans stilling i Twitter vil indtil videre blive udfyldt af andre medlemmer af Twitters direktion, oplyser selskabet bag det sociale medie.

Antony Noto kom til Twitter i 2014 som finansdirektør fra en stilling i Goldman Sachs og har siden november 2016 været driftsdirektør i selskabet.

Twitter-aktien sætter sig 1,8 pct. i formarkedet tirsdag.

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

Ny pressechef i Venstre

Venstre skiller rollen som pressechef ud i en særskilt stilling op til det kommende folketingsvalg. Ny mand på posten kommer fra Danmarks Lærerforening og skal bl.a. stå i spidsen for presseindsatsen op til valget.

Ny webportal vil booste salget af den smalle litteratur

Den store omstilling: Mikrofest er navnet på en kommende online boghandel, som skal forsøge at øge salget af den smallere litteratur i Danmark. "Sitet skal ikke hjælpe til at fremme salget af flere krimier," lyder det fra én af stifterne.

Chefredaktør forlader Bold.dk

Efter otte år på posten som chefredaktør forlader Jesper Helmin Bold.dk til fordel for udenlandsk job. Adm. direktør håber at have afløser på plads hurtgt.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere