MediaWatch

Huffington Post-ejer belønnes for regnskab

Trods skuffende indtjening stiger den amerikanske koncern Verizon Communications, der bl.a. ejer Yahoo og AOL, oven på regnskabet for fjerde kvartal.

Scanpix Ritzau/AP/Richard Vogel
Foto: Scanpix Ritzau/AP/Richard Vogel

Det amerikanske teleselskab Verizon Communications omsatte i fjerde kvartal af 2017 for mere, end analytikerne havde regnet med. Men resultatet endte lidt under det ventede.

Analytikerne ventede ifølge estimater fra Bloomberg News en omsætning på 33,21 mia. dollar, men telekoncernen, der bl.a. ejer Yahoo og AOL, der købte Huffington Post i 2011, omsatte i perioden for 33,96 mia. dollar.

Den ordinære indtjening per aktie landede i kvartalet på 0,86 dollar, mens analytikerne havde ventet et overskud på 0,88 dollar per aktie.

I 2018 vil den amerikanske skattereform have en positiv effekt på 3,5-4,0 mia. dollar på pengestrømmene, vurderer selskabet selv.

Verizon venter desuden en lav encifret vækst i det ordinære resultat per aktie i indeværende år.

Teleaktien stiger med 2,5 pct. i det amerikanske formarked, hvor den handles til 54,80 dollar.

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

Ny pressechef i Venstre

Venstre skiller rollen som pressechef ud i en særskilt stilling op til det kommende folketingsvalg. Ny mand på posten kommer fra Danmarks Lærerforening og skal bl.a. stå i spidsen for presseindsatsen op til valget.

Ny webportal vil booste salget af den smalle litteratur

Den store omstilling: Mikrofest er navnet på en kommende online boghandel, som skal forsøge at øge salget af den smallere litteratur i Danmark. "Sitet skal ikke hjælpe til at fremme salget af flere krimier," lyder det fra én af stifterne.

Chefredaktør forlader Bold.dk

Efter otte år på posten som chefredaktør forlader Jesper Helmin Bold.dk til fordel for udenlandsk job. Adm. direktør håber at have afløser på plads hurtgt.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere