MediaWatch

Huffington Post-ejer belønnes for regnskab

Trods skuffende indtjening stiger den amerikanske koncern Verizon Communications, der bl.a. ejer Yahoo og AOL, oven på regnskabet for fjerde kvartal.

Scanpix Ritzau/AP/Richard Vogel
Foto: Scanpix Ritzau/AP/Richard Vogel

Det amerikanske teleselskab Verizon Communications omsatte i fjerde kvartal af 2017 for mere, end analytikerne havde regnet med. Men resultatet endte lidt under det ventede.

Analytikerne ventede ifølge estimater fra Bloomberg News en omsætning på 33,21 mia. dollar, men telekoncernen, der bl.a. ejer Yahoo og AOL, der købte Huffington Post i 2011, omsatte i perioden for 33,96 mia. dollar.

Den ordinære indtjening per aktie landede i kvartalet på 0,86 dollar, mens analytikerne havde ventet et overskud på 0,88 dollar per aktie.

I 2018 vil den amerikanske skattereform have en positiv effekt på 3,5-4,0 mia. dollar på pengestrømmene, vurderer selskabet selv.

Verizon venter desuden en lav encifret vækst i det ordinære resultat per aktie i indeværende år.

Teleaktien stiger med 2,5 pct. i det amerikanske formarked, hvor den handles til 54,80 dollar.

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Socialdemokratiet vil have Netflix til at betale til dansk indholdsproduktion, finansdirektøren i Berlingske Media stoppede, og North Media har vendt nedtur til optur takket være Postnord-krisen. Vil du have overblik over ugen, der gik i mediebranchen? Så læs med.

Tidligere DR-profiler: DR-struktur kan give uklarhed om magtfordeling

DR’s opbygning mellem på den ene side de producerende enheder som DR Nyheder og DR Kultur og på den anden side den strategiske chefredaktion i DR Medier, der sidder med ordrerbogen, skaber usikkerhed om, hvem der reelt bestemmer, ifølge flere kilder, som Berlingske business har talt med.

Dramatisk greb i DR’s Liberty vækker kritik

DR’s nye søndagssats, dramaserien ’Liberty’, der bygger på romanen af samme navn, får kritik forud for premieren søndag aften. DR gør romanen til et ”almindelig soap-agtigt familiedrama,” lyder det blandt andet.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere