MediaWatch

Medie: Facebook snupper Eurosports topchef

Øverste chef for Eurosport, Peter Hutton, flytter til Facebook og skal fremover varetage selskabets forhandlinger om sportsrettigheder, skriver flere medier.

Foto: /ritzau/AP/Noah Berger

Facebook opruster på sportsfronten og har hyret Eurosports adm. direktør, Peter Hutton, til at lede det sociale medies forsøg på at erhverve sig rettigheder til at vise live-sport. Det skriver flere medier, heriblandt Variety. Ingen af parterne har dog ønsket at kommentere sagen.

Ifølge Variety rykker Peter Hutton til Facebook umiddelbart efter vinter-OL i februar, hvor han skal fokusere på at forhandle internationale sportsrettigheder fra hovedkontoret i Silicon Valley med direkte reference til Facebooks chef for globale sportspartnerskaber, Dan Reed.

Facebook har gennem længere tid optrappet sin indsats inden for live-sport. Alene i første halvår af 2017 sendte Facebook 3500 større og mindre sportsbegivenheder live, og ifølge Digiday følger over 650 mio. mennesker forskellige klubber og spillere på Facebook og Instagram.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs