MediaWatch

Medie: Facebook snupper Eurosports topchef

Øverste chef for Eurosport, Peter Hutton, flytter til Facebook og skal fremover varetage selskabets forhandlinger om sportsrettigheder, skriver flere medier.

/ritzau/AP/Noah Berger
Foto: /ritzau/AP/Noah Berger

Facebook opruster på sportsfronten og har hyret Eurosports adm. direktør, Peter Hutton, til at lede det sociale medies forsøg på at erhverve sig rettigheder til at vise live-sport. Det skriver flere medier, heriblandt Variety. Ingen af parterne har dog ønsket at kommentere sagen.

Ifølge Variety rykker Peter Hutton til Facebook umiddelbart efter vinter-OL i februar, hvor han skal fokusere på at forhandle internationale sportsrettigheder fra hovedkontoret i Silicon Valley med direkte reference til Facebooks chef for globale sportspartnerskaber, Dan Reed.

Facebook har gennem længere tid optrappet sin indsats inden for live-sport. Alene i første halvår af 2017 sendte Facebook 3500 større og mindre sportsbegivenheder live, og ifølge Digiday følger over 650 mio. mennesker forskellige klubber og spillere på Facebook og Instagram.

Forsiden lige nu

Ny pressechef i Venstre

Venstre skiller rollen som pressechef ud i en særskilt stilling op til det kommende folketingsvalg. Ny mand på posten kommer fra Danmarks Lærerforening og skal bl.a. stå i spidsen for presseindsatsen op til valget.

Ny webportal vil booste salget af den smalle litteratur

Den store omstilling: Mikrofest er navnet på en kommende online boghandel, som skal forsøge at øge salget af den smallere litteratur i Danmark. "Sitet skal ikke hjælpe til at fremme salget af flere krimier," lyder det fra én af stifterne.

Chefredaktør forlader Bold.dk

Efter otte år på posten som chefredaktør forlader Jesper Helmin Bold.dk til fordel for udenlandsk job. Adm. direktør håber at have afløser på plads hurtgt.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere