MediaWatch

Bureauer: Sammenlægning af digitalt annoncesalg er nødvendig

Det giver god mening og styrker grundlaget over for annoncørerne, at JP/Politikens Hus samler det digitale bureausalg i en enhed, men om det også kan give større markedsandel i konkurrencen over for Google og Facebook er en anden snak, mener bureauer.

JP/Politikens Hus meldte i går ud, at koncernen bryder kommercielle mure ned og samler det digitale salg til storannoncører og mediebureauer i en og samme task force. Den nye afdeling skal stå for det almindelige såvel som programmatiske salg på tværs af koncernens digitale udgivelser, hvor de største brands er dagbladene ekstrabladet.dk, jp.dk og politiken.dk.

Den øvelse giver ikke kun mening, mener Paw Saxgren, der er COO og direktør for GroupM One. Sammenlægningen af det digitale salg til storkunderne er også helt nødvendig.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs