MediaWatch

Dealsite ramt af milliontab

Kendt dealsite fik underskud på næsten 5 mio. kr. i seneste regnskabsår. Selskabet har derfor brug for at få tilført kapital, hvis det skal overleve.

Foto: Screenshot af dealhunter.dk

Det store danske dealsite Dealhunter.dk led et milliontab i seneste regnskabsår, og det har fået selskabets revisor til at så tvivl om selskabets fremtid. Det skriver Finans.

I regnskabsåret 2016/2017, som blev afsluttet 30. juni 2017, måtte Dealhunter notere et underskud på næsten 5 mio. kr. Samtidig er egenkapitalen væk, og Dealhunter har brug for at få tilført kapital, hvis dealsitet skal overleve.

Årsagen til underskuddet bunder i flere forhold. Bl.a. blev Dealhunter i foråret 2017 ramt af en konkurs hos en leverandør, og det kostede et tab på 400.000 kr. Samtidig har det kostet dyrt at flytte et større lager, mens en ny medlemsklub blev dobbelt så dyr som forventet, skriver ledelsen i regnskabet.

"Selskabets ledelse forventer at finde denne yderligere kapital, da selskabets kundegrundlag forbedres konstant. Således har den nye forretningsstrategi allerede sikret flere tusinde faste abonnenter," skriver ledelsen anført af ejer og adm. direktør Peder Munk Antonsen i regnskabet.

Milliontabet i Dealhunter betød endvidere, at Peder Munk Antonsen i en periode af året ikke fik løn.

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs