MediaWatch

Dealsite ramt af milliontab

Kendt dealsite fik underskud på næsten 5 mio. kr. i seneste regnskabsår. Selskabet har derfor brug for at få tilført kapital, hvis det skal overleve.

Foto: Screenshot af dealhunter.dk

Det store danske dealsite Dealhunter.dk led et milliontab i seneste regnskabsår, og det har fået selskabets revisor til at så tvivl om selskabets fremtid. Det skriver Finans.

I regnskabsåret 2016/2017, som blev afsluttet 30. juni 2017, måtte Dealhunter notere et underskud på næsten 5 mio. kr. Samtidig er egenkapitalen væk, og Dealhunter har brug for at få tilført kapital, hvis dealsitet skal overleve.

Årsagen til underskuddet bunder i flere forhold. Bl.a. blev Dealhunter i foråret 2017 ramt af en konkurs hos en leverandør, og det kostede et tab på 400.000 kr. Samtidig har det kostet dyrt at flytte et større lager, mens en ny medlemsklub blev dobbelt så dyr som forventet, skriver ledelsen i regnskabet.

"Selskabets ledelse forventer at finde denne yderligere kapital, da selskabets kundegrundlag forbedres konstant. Således har den nye forretningsstrategi allerede sikret flere tusinde faste abonnenter," skriver ledelsen anført af ejer og adm. direktør Peder Munk Antonsen i regnskabet.

Milliontabet i Dealhunter betød endvidere, at Peder Munk Antonsen i en periode af året ikke fik løn.

Forsiden lige nu

Venstre vil granske Netavisen Pios mediestøtte

Netavisen Pio modtager økonomiske midler fra en række LO-organisationer, og dermed kan mediet ikke være uafhægigt og bør blive frataget statslig mediestøtte. Det mener Venstres politiske ordfører, der nu vil lade jurister i Kulturministeriet undersøge sagen.

Sommerquiz: Hvem sagde hvad?

Vi er nået halvvejs gennem året, og MediaWatch ser tilbage på nogle af de ting, der er blev sagt af og om mediebranchen siden nytår. Test her, om du kan huske ordene – og kilden til dem.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere