MediaWatch

Ingeniøren får mediestøtte til to nye nichemedier

Mediehuset har fået støtte til to nye nichemedier målrettet specialiserede grupper af ingeniører eller teknologiprofessionelle. Lykkes de to portaler, vil Ingeniøren åbne flere.

Foto: PR/Mediehuset Ingeniøren

Ingeniøren har fået 2,4 mio. kr. i etableringsstøtte fra Innovationspuljen til to nye nichemedier. Det skriver Journalisten.

De to nichemedier skal henvende sig til specialiserede grupper af ingeniører eller teknologiprofessionelle. Hvad medierne præcist skal handle om, vil Ingeniørens chefredaktør, Trine Reitz Bjerregaard, endnu ikke afsløre.

Hun fortæller dog, at målet med de nye nichemedier er, at de skal målrettes til smallere grupper af professionelle, end det er tilfældet med Ingenionørens ing.dk og Version2. Samtidig bliver forretningsmodellen virksomhedsabonnementer. 

"Vi vil gerne ramme indhold, man som professionel medarbejder har brug for. Det kan både være den professionelle, som er ansat i en teknologivirksomhed, eller det kan være den professionelle i en virksomhed eller organisation, som på grund af udviklingen nu er nødt til at forholde sig til teknologien på en helt anden måde end tidligere," siger Trine Reitz Bjerregaard til Journalisten.

Hvis de to første nicheportaler lykkes, vil Ingeniøren lancere flere nicheportaler.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs