MediaWatch

Ritzau sætter sig tungere på fotomarkedet - men afviser prisstigninger

Købet af Berlingskes Scanpix styrker Ritzaus forretning, men vil ikke presse priserne i vejret, siger adm. direktør. Handlen ændrer ikke på ejerkredsen i Ritzaus Bureau, som Berlingske fortsat står uden for.

Adm. direktør på Ritzaus Bureau, Lars Vesterløkke forventer stillingsnedlæggelser, men afviser prisstigninger, efter opkøbet af Scanpix | Foto: /ritzau/Mathias Christensen

Opdateret og rettet d. 24.11.2017 kl. 9.45 - ejerforholdene omkring Ritzaus Bureau er præciseret. DR er fortsat medejer af Ritzaus Bureau og solgte kun en andel af aktierne i nyhedsbureauet i 2015, ikke hele aktieposten, som det først fremgik.

2017 tegner til at blive gennembruddet for Ritzaus ambitioner om at udbygge forretningen på billedmarkedet. Torsdag eftermiddag kom det frem, at nyhedsbureauet overtager Berlingske Medias billedbureau Scanpix.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs