MediaWatch

Prisuddelingen DIA lukker og slukker

Foreningerne bag Danish Internet Awards trækker stikket på prisen efter kuldsejlet forsøg på sammenlægning med konkurrerende pris.

B&O's kampagne Code the Wave vandt sidste år DIA-prisen i kategorien Bedste brug af webteknologi, der nu er uddelt for sidste gang. | Foto: Screenshot

Danish Internet Awards (DIA) lukker og slukker efter flere år som en fast årlig del af prisuddelingerne i bureau- og mediebranchen.Det skriver Danske Medier og Kreativitet & Kommunikation, der står bag prisen, i en meddelelse.

Beslutningen kommer som en konsekvens af, at der siden 2015 har været en konkurrerende pris, Danish Digital Awards, som Dansk Annoncørforening er afsender på, og som også hylder årets bedste digitale produktioner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs