MediaWatch

Regeringen afsætter knap en milliard til digitalisering

Regeringen har indgået aftale om en erhvervspakke, som er landet sammen med Dansk Folkeparti og Det Radikale Venstre. Aftalen sikrer nær ved en mia. kr. til digitalisering frem til 2025.

Søndag blev der givet håndtryk på den nye erhvervspakke på Christiansborg, der bl.a. betyder, at regeringen nu har fundet de penge, der skal ligge bag en digital vækstplan frem til 2025. Aftalen peger frem mod dels det kommende teleforlig samt et kommende digitalt vækstpanel, der lanceres senere.

Nyt i aftalen er finansieringen, der betyder, at der afsættes en pulje på 75 mio. kr. i 2018 og 125 mio. kr. årligt i perioden 2019-2025, og herefter afsættes 75 mio. kr. årligt til udmøntning af strategiens initiativer på det digitale område.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs