MediaWatch

Web & Mobil

Chefredaktør forlader Bold.dk

Efter otte år på posten som chefredaktør forlader Jesper Helmin Bold.dk til fordel for udenlandsk job. Adm. direktør håber at have afløser på plads hurtgt.

Ny webportal vil booste salget af den smalle litteratur

Den store omstilling: Mikrofest er navnet på en kommende online boghandel, som skal forsøge at øge salget af den smallere litteratur i Danmark. "Sitet skal ikke hjælpe til at fremme salget af flere krimier," lyder det fra én af stifterne.

Nordisk Film køber sig ind i endnu en spilvirksomhed

Nordisk Film har købt sig til en minoritetsandel af en svensk spiludgiver. Det er den sjette spilinvestering, som Nordisk Film foretager, siden virksomheden introducerede Nordisk Film Games for to år siden. Flere investeringer er på vej.

Udspil fra Alternativet lægger op til ændringer i mediestøtten

Hvis det grønne parti med Uffe Elbæk i spidsen overtager Statsministeriet efter et kommende valg, er der lagt op til en omfattende overhaling af den nuværende inddeling af ministerier. Det viser et udspil fra partiet, der også lægger op til en omlægning af mediestøtten.

Disneys streamingtjeneste går i luften i slut 2019

Den adm. direktør i Disney forventer, at underholdningsselskabets egen streamingtjeneste vil gå i luften i slutningen af 2019. Den vil indeholde alt Disneys kendte indhold, men også noget produceret direkte til platformen.

Berlingske har anmeldt svindelnummer

I en artikel, som omhandler bitcoin-investeringsfirmaet Bitcoin-koden, ligner det, at Berlingske Business er afsenderen. Der er dog tale om et svindelnummer, som Berlingske nu har politianmeldt.

Sommerquiz: Hvem tweetede hvad?

Vi er nået halvvejs gennem året, og MediaWatch ser tilbage på nogle af de tweets, der er sendt ud i den digitale sfære af og om mediefolk siden nytår. Test her, om du kan huske ordene – og kilden til dem.

Insidebusiness: "Vi skal så tæt på nul som muligt næste år"

Erhvervsmediet Insidebusiness kan næste sommer fejre tre år på bagen, og ifølge en af medstifterne har planen hele tiden været at nå breakeven i forbindelse med fødselsdagsfejringen. Om regnskabet ender med at vise et plus eller minus, kan han dog ikke svare på endnu.

Heartbeats udvider paletten med talkshow

Vært på Radio24syv's populære sladdermagasin "Det, vi taler om" har slået pjalterne sammen med det digitale medieselskab Heartbeats og lancerer online talkshow.

Youtube lukker ned for talkshowvært

Googles videotjeneste slår sig til rækken af tech-selskaber, der har fjernet indhold fra den amerikanske talkshowvært Alex Jones, efter han bl.a. har brugt platformen til at udbrede hadske videoer om muslimer.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere