MediaWatch

Digital

Briefing: Ugen i mediebranchen

Der bliver rusket godt og grundigt op i DR's bestyrelse ved årsskiftet, og Bonnier Publications kommenterede i ugens løb den langtrukne forhandling om afskedigelser. Dét og meget mere i den ugentlige briefing fra begivenhedernes gang i mediebranchen.

Flere finansvirksomheder flirter med unge bloggere

Adskillige finansvirksomheder er begyndt at benytte influencer-markedsføring for at brede budskaber om økonomi og opsparing ud til den yngre målgruppe, fortæller to bureauer, der er specialiseret i markedsføring via profiler på sociale medier.

"Online har vænnet os til det målbare"

A.C. Perchs Thehandel var tidligt ude med en digital tilstedeværelse og bruger i dag 80 pct. af marketingbudgettet på sociale medier. "Printmediet i er dag generelt for dyrt i forhold til eksponeringen," siger direktør.

Zetland udvider bestyrelsen med ny investor

Tidligere mediebureaudirektør og chef for det hedengangne magasin Chili er blevet indlemmet i Zetlands bestyrelse som repræsentant for gruppen af mindre investorer i det unge medie.

EU-kommissær forsvarer onlineplatformes adfærdskodeks

Efter hård kritik fra en rådgivende gruppe forsvarer EU-kommissær for det digitale område, Mariya Gabriel, et nyt adfærdskodeks for håndtering af falske nyheder, som bl.a. Facebook, Twitter og Google har skrevet under på.

Digital redaktionschef forlader TV 2

TV 2 skal på udkig efter en ny digital redaktionschef – nuværende chef stopper efter halvandet år for at få tid til at rejse med familien, skriver han på Linkedin.

Briefing: Ugen i mediebranchen

DR gennemførte ventet prikkerunde og nedlagde 382 stillinger, regeringen præsenterede filmudspil, og forlag efterlyste lavere moms på bøger. Alt det og meget mere i den ugentlige overflyvning over begivenhedernes gang i mediebranchen.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere