MediaWatch

Digital

Europa-Parlamentet stemmer for digital skat

Europa-Parlamentet har stemt for at pålægge de største digitale selskaber at betale en procentdel af omsætningen i Europa i afgift. Spørgsmålet skal dog afgøres endeligt af Det Europæiske Råd.

Ny direktør for Starcom og Zenith

Bureaugruppen Publicis i Danmark har fundet ny direktør for selskabets tre mediebureauer i Danmark hos et bureau i New York. Han afløser Stine Halberg, der rykker til en nyoprettet lederstilling.

68 medier får mediestøtte i 2019

En række nye medier kan se frem til at modtage redaktionel produktionsstøtte i 2019. Det viser den netop offentliggjort liste over medier, der er blevet tildelt støtte næste år.

Her er medieselskabers skattebetaling i 2017

En lang række medieselskaber spyttede tocifrede millionbeløb i statskassen i 2017, viser de netop offentliggjorte skattelister. Tv-selskaber præger toppen af listen, mens flere store medieselskaber bidrog med nul kroner.

WPP skærer 3500 job i omstrukturering

Den britiske markedsføringsgigant WPP nedlægger 3500 job globalt. Det sker som en konsekvens af øget pres fra digitale konkurrenter som Google og Facebook.

Konsulenthuse ånder mediebureauer i nakken

Med strategisk og datatung rådgivning har klassiske konsulenthuse som Accenture og McKinsey bevæget sig ind på markedet for medie- og marketingrelaterede ydelser, som kan sikre dem en større bid af annoncørernes marketingbudgetter.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere