MediaWatch

Digital

DI Digital ansætter konsulent fra DR

Dansk Industri hyrer tre nye konsulenter, heriblandt en chefkonsulent fra DR. De nye medarbejdere skal bl.a. styrke indsatsen inden for digitalisering af erhvervslivet og mediepolitik samt sætte fokus på mulighederne i digitiale læremidler.

Stofa-ejer køber konkurrents fiberkunder

Det nordjyske energiselskab Nord Energi vil fremover fokusere på netdrift. Derfor sælger selskabet 35.000 fiberkunder til Norlys, som driver tv-distributørerne Stofa og Boxer.

Der er langt mellem Arbejdstilsynets løftede pegefingre til mediebranchen

Psykisk arbejdsmiljø. De seneste seks år er der givet seks påbud omkring det psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladser inden for film, presse og bøger. Professor i arbejdsliv advarer om "kæmpestort" mørketal på området, mens tallene ifølge Danske Medier viser, at arbejdsmiljøet i mediebranchen generelt er godt. (Opdateret)

Youtube og Facebook vil holde whistleblowers identitet skjult

De to store sociale medier vil ikke lade brugere dele navnet på den whistleblower, som angiveligt har afsløret Donald Trumps forsøg på at presse Ukraines præsident til at hjælpe sig i valgkampen. Derfor vil medierne slette opslag og videoer, hvor navnet nævnes, skriver Finans.

Viaplay-ejer sigter efter 6 millioner nordiske abonnenter

Mediekoncernen NENT, der bl.a. står bag TV3-kanalerne og streamingtjenesten Viaplay, sætter tal på sine ambitioner for abonnementstjenesten. Det kræver "tung investering", hvis den skal kunne konkurrere med de globale spiller, siger topchef.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Føljetonen om udbuddet af ny DAB-kanal blev længere, og det samme gjorde sagaen om tv-konflikten mellem Discovery Networks og Yousee. Bliv klogere på de to historier og de andre ting og sager, der rørte sig i mediebranchen i ugens løb, i dette nyhedsoverblik.

Facebook frygtede Whatsapp forud for opkøb i 2014

Ledende medarbejdere i Facebook beskrev måneder forinden opkøbet af Whatsapp-appen som en trussel mod Facebooks kerneforretning. Det kan få betydning i antitrust-undersøgelse af det sociale medieselskab.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere