MediaWatch

Egmont-selskab skifter ud på direktørposten

Robert Henricson bliver ny adm. direktør for e-handelsselskab i Egmont-familien. Stifter af selskabet forlader direktørposten, men fortsætter i en anden funktion.

Bageren og Kokken, der har Egmont som majoritetsejer, hyrer Robert Henricson som ny adm. direktør. Det oplyser Egmont i en pressemeddelelse.

Selskabet er en e-shop, der forhandler køkkenudstyr, og har haft Egmont i ejerkredsen siden 2014. Robert Henricson kommer fra en stilling som driftsdirektør hos Brandxperten i Sverige og skal føre Bageren og Kokken videre i selskabets udvikling.

"Robert Henricson er den rigtige til at tage Bageren og Kokken til næste niveau og nordisk nummer 1. Vi ønsker en solid virksomhed med vækst. Og jeg er sikker på, at Robert Henricson med sin baggrund og erfaring fra både store og mindre virksomheder kan sikre netop det," udtaler Cato Broberg, general manager for Egmont Publishings e-handelsdivision, i meddelelsen.

På direktørposten afløser den nyudnævnte direktør Ulf Kihlberg, der også er stifter af Bageren og Kokken. Han vil fremover indtage en mere støttende funktion i selskabet.

Egmont Publishing har gennem flere opkøb fået foden inden for på e-handelsområdet. Blandt ejerskaberne er Jollyroom og Outnorth.

Forsiden lige nu

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere