MediaWatch

Samvirkes chefredaktør opsagt

Chefredaktør for Samvirke og kommunikationschef for foreningen Coop stopper efter ni år på posten.

Et af Danmarks mest læste medlemsblade skal have ny redaktionel kaptajn, efter Coop har afskediget chefredaktør for Samvirke Karsten Kolding efter ni år. Det skriver Danske Medier, der citerer Karsten Koldings melding om opsigelsen på Facebook og Linkedin.

Karsten Kolding har igennem ni år haft den kombinerede stilling som chefredaktør for medlemsmagasinet Samvirke og kommunikationschef for foreningen Coop, der udgiver magasinet, der er blandt de mest populære medlemsblade målt på antal læsere.

52-årige Karsten Kolding er uddannet cand.scient.soc. fra Roskilde Universitet og kom til Coop i 2008 fra en stilling som afdelingschef i Forbrugerrådet. Han har indtil fratrædelsen været en af Danske Mediers bestyrelse for interessenetværket Specialmedierne, skriver Danske Medier.

Redaktionschef på Samvirke, Pia Thorsen Jacobsen, er konstitueret som chefredaktør i forbindelse med opsigelsen.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere