MediaWatch

Se og Hør-sagen: Kendisser lægger sag an mod Aller

Janni Spies og datteren har lagt sagt an mod Aller Media og tidligere chefredaktør på Se og Hør. De holder indtil videre erstatningsskravet tæt til kroppen, men ifølge advokat kan det meget vel være højere end en kvart million kr.

Selvom det er syv måneder siden, at der blev afsagt dom i Se og Hør-sagen, er den langt fra slut.

Ifølge Ekstra Bladet har Janni Spies og datteren Michala Kjær lagt sag an mod Aller Media A/S og tidligere chefredaktør Kim Henningsen. Ingen af parternes advokater ønsker at fortælle, hvor stort et beløb, Janni og Michala Spies ønsker i erstatning, men ifølge Kim Henningsens advokat kan kravet meget vel være højere end de 250.000 kr., som tidligere EU-politiker Morten Helveg krævede i marts måned i 2017.

"Jeg synes selv, at de (Janni og Michala Spies, red.) skal have lov til at forklare, hvor meget, de mener, de skal have, men du er da på rette spor, når du siger, at det højere," siger Kim Henningsens advokat, Kåre Pihlmann, til Ekstra Bladet.

Kim Henningsens advokat fortæller, at de vil bede om frifindelse i sagen.

Janni og Michala Spies var blandt de danskere, der fik overvåget deres kreditkortbrug af Se og Hør med hjælp fra den såkaldte "tys-tys kilde".

Ifølge Brian Werner Larsen, der er advokat for mere end 20 kendte danskere, der har fået deres kreditkort overvåget, er det endnu uvist, om der er flere søgsmål på vej.

Politiker kræver en kvart million efter Se og Hør-sagen

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere