MediaWatch

Egmont-magasiner vil lade teknologi stå for layout

I 2015 outsourcede Egmont Publishing layoutopgaver til Vietnam. Nu er planen, at teknologi på sigt skal overtage selvsamme opgaver.

PR/Egmont Publishing
Foto: PR/Egmont Publishing

Egmont Publishing, der udgiver bl.a. Alt for Damerne, Her & Nu og Euroman, arbejder på et nyt redigeringssystem, der skal overtage de layoutopgaver, som i 2015 blev outsourcet til Vietnam. Det skriver Journalisten.

"Vi håber at udvikle et system, som kan gøre layoutet så færdigt, at det led, vi har i Vietnam, bliver overflødigt. Det kræver, at vi kan kode og tænke tingene så færdigt, at redigeringssystemet kan klare det sidste," siger Marianne Gram, ugebladschef, chefredaktør på Hjemmet og ansvarlig for digitalt indhold i Egmont Publishing, til Journalisten.

Redigeringssystemet, som hedder Censhare, er stadig under udvikling. På sigt er det planen, at teknologien skal overtage de rutineprægede opgaver i layoutet, som i dag løses i Vietnam, og lette andre arbejdsgange. Marianne Gram frygter ikke, at kvaliteten falder, hvis teknologien skal stå for layoutet.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Sagaen om TDC's fusion med MTG's nordiske tv-forretning fortsatte, flere selskaber præsenterede regnskaber, og flere medier klagede over afslag på mediestøtte. Få overblikket over ugens gang i mediebranchen.

Canal Digital satser på ny alt-i-en tv-boks

Tv-distributøren melder sig ind i den skærpede konkurrence om tv-kunderne med en ny tv-boks, der skal fungere som one-stop-shop og indgang til både flow-, streaming- og web-tv.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere