MediaWatch

Krosby vil ikke spekulere i Se og Hør-bødestørrelse

Aller Media har erklæret sig klar til at betale en bøde i Se og Hør-sagen, men vil ikke komme med noget bud på bødens størrelse.

Pål Thore Krosby, adm. direktør, Aller Media. | Foto: Thomas Emil Sørensen/Polfoto/Arkiv

Aller Media skal idømmes en bøde, hvis det står til anklageren i Se og Hør-sagen. Og medieselskabet har vedkendt sig ansvaret i sagen og erklæret sig klar til at betale, hvis det bliver sagens udgang.

I en skriftlig kommentar til Finans lyder det fra Aller Medias adm. direktør, Pål Thore Krosby, at han ikke vil spekulere i, hvor stor bøden kan vise sig at være. Det samme gør sig gældende for de erstatningssager, som flere af de kendte personer, hvis kreditkortoplysninger blev videregivet til Se og Hør af den såkaldte tys-tys-kilde, har luftet muligheden for.

"Vi beklager det, som er sket, men afventer konkrete vurderinger, til der eventuelt foreligger henvendelser," skriver Pål Thore Krosby i en kommentar til Finans.

Ud over Aller Media forventes det, at tidligere nyhedschef på Se og Hør Lise Bondesen og tidligere redaktionssekretær på ugebladet Kim Bretov tilstår. Tilståelsessagerne er berammet til 25. august, mens sagerne mod de øvrige tiltalte ruller i gang 9. september ved Retten i Glostrup. Der ventes at falde dom i slutningen af november.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs