MediaWatch

Tv-værts magasinsatsning krydser nulpunktet

Det digitale magasin Chri Chri med tv-værten Christiane Schaumburg-Müller i front lander lige over et nulresultat i sit andet regnskabsår.

Tv-værten Christiane Schaumburg-Müllers livstils- og modemagasin, chrichri.dk, har vendt første års underskud til et forsigtigt positivt resultat i 2015. Det fremgår af årsregnskabet for selskabet Chrichri ApS for 2015.

Virksomheden præsterede et årsresultat på 86.000 kr., hvilket er en fremgang fra et underskud på 138.000 kr. i 2014. Tallene er dog ikke direkte sammenlignelige, da 2014 var virksomhedens første regnskabsår og kun et billede af årets ni måneder, eftersom Chrichri ApS blev stiftet i begyndelsen af marts 2014. Driftsresultatet blev et plus på 138.047 kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs