MediaWatch

Aller skifter ud på direktørpost

Efter 30 år i selskabet stopper stifter af Datagraf Communications, der blev opkøbt af Aller i 2014. Han afløses af intern kandidat.

Lars Sander Matjeka bliver ny direktør i Datagraf Communications | Foto: PR

1. juli er der ny direktør i spidsen for Aller Medias datterselskab Datagraf Communications. Det oplyser Aller i en pressemeddelelse.

Posten er i øjeblikket bestredet af Svend Erik Baadsgaard, der var med til at stifte Datagraf Communications i 1986. Han fyldte sidste år 60 og mener, det er tiden til at prøve noget andet.

"Jeg har åndet og levet for Datagraf Communications i 30 år, og med et andet skarpt hjørne sidste år er det oplagt for mig at skifte spor nu, hvis jeg skal nå at afprøve mig selv i nye erhvervsmæssige sammenhænge. De sidste to år med Aller i ryggen har både professionelt og personligt været en fantastisk oplevelse, og jeg er stolt af, at selskabet spiller en central rolle i Allers ambitiøse satsning på marketing services-området," siger Svend Erik Baadsgaard i pressemeddelelsen.

Det står endnu ikke klart, hvad han skal lave fremover.

Ny på direktørposten fra 1. juli bliver Lars Sander Matjeka, der avancerer i koncernen. Han er hentet internt og er i øjeblikket direktør i Datagrafs søsterselskab DG Media. Den post beholder han.

"Jeg er meget ydmyg over for opgaven og glæder mig meget til at overtage ansvaret for Datagraf Communications, hvor jeg sammen med et stærkt hold ser frem til at levere fremragende løsninger til eksisterende og kommende kunder ud fra en kreativ og forretningsorienteret tilgang. Desuden ser jeg frem til at bringe mine kompetencer i spil inden for ledelse, kommunikation og forretningsudvikling i udviklingen af Datagraf Communications samt Ahead Group – Allers nye pan-nordiske bureausamarbejde," udtaler Lars Sander Matjeka i pressemeddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs