MediaWatch

Telmore Play udskifter aviser med digital bladkiosk

Play-kunderne vil have magasiner frem for aviser, og det betyder et farvel til samarbejdet med Politiken og Ekstra Bladet og et goddag til et øget samarbejde med Egmont.

Foto: Screendump

Politiken og Ekstra Bladet er fra juni ikke længere en del af tilbuddet til kunderne i Telmore Play. I stedet gør Telmore Play plads til hele Egmonts digitale bladkiosk, Flipp, oplyser teleselskabet.

Ændringerne er de første af sin slags, siden Telmore lancerede tilbuddet for godt halvandet år siden, som foruden et mobilabonnement også giver kunderne adgang til et udvalg af digitale indholdstjenester.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs