MediaWatch

Egmont lancerer internationalt boligmagasin

Egmont Publishing vil udnytte det store fokus på dansk design med et nyt, engelsksproget boligmagasin.

Foto: Rum International

Egmont Publishing har for første gang lanceret et internationalt magasin. Magasinet RUM International har fokus på bolig og interiør og blev for nyligt præsenteret i Asien på messen Design Shanghai. Det vil løbende blive sendt på markedet i flere end 20 lande i Asien, Europa og USA.

"RUM oplever netop nu stor vækst. Den nordiske livsstil og fokus på den skandinaviske designtradition har de senere år fået såvel læsere som annoncører fra udlandet til at vende blikket mod Danmark, hvilket i den grad har kunnet mærkes på vores læsertal og annonceportefølje," lyder det fra RUM Internationals chefredaktør Mette Barfod i en pressemeddelelse.

Det nye magasin baserer sig på Egmonts eksisterende magasin RUM, men det nye 264 sider tykke magasin fremhæver dansk design tydeligere end i den danske version. Satsningen kommer efter længere tids efterspørgsel fra både udenlandske annoncører, læsere og bloggere, lyder det.

"Man kan sige, at vi lige nu er ude og afprøve markedet. Folk kan ikke tegne abonnement endnu, så det bliver udelukkende drevet af løssalg," fortæller hun.

"Men vi har nogle gode samarbejdspartnere i annoncørerne, som er afgørende for magasinet. De danner basen for vores økonomi."

Ifølge RUM Internationals hjemmeside satser Egmont Publishing på, at det nye magasin vil appellere til de "uddannede mænd og kvinder med en moderne livsstil og stærk købeevne."

RUM International bliver hovedsageligt skrevet af freelancere fra hele verden og har i første omgang et oplag på 30.000. Planen er, at magasinet skal udkomme på engelsk 1-2 gange årligt.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs