Sladderblad opdigtede interview med filmstjerne

Sladderbladet Hello! bragte fabrikeret interview med den amerikanske skuespiller George Clooney. Sladderbladet beklager, og artiklen er nu trukket tilbage.
Foto: John Shearer/AP Photo/Polfoto
Foto: John Shearer/AP Photo/Polfoto

Det engelske sladderblad Hello! bragte for nylig i et eksklusivt interview med den amerikanske filmstjerne George Clooney. Interviewet var tilsyneladende så eksklusivt, at ikke engang George Clooney selv havde deltaget i seancen.

Ifølge skuespilleren er interviewet opdigtet fra ende til anden, skriver The Guardian.

"Jeg har ikke givet et interview til Hello Magazine, og de citater tilskrives mig, er ikke korrekte. At blive fejlciteret er ikke usædvanligt i min erfaring, men at et ”eksklusivt interview” bliver fuldstændig fabrikeret er nyt. Og en meget foruroligende tendens,” skrev skuespilleren i en pressemeddelelse i fredags ifølge The Guardian.

Under overskriften “George Clooney afslører hustru Amal Clooneys mest attractive egenskaber” skulle skuespilleren i det falske interview have talt ud om sin kones fortræffeligheder.

Efter skuespillerens anklager har sladderbladet beklaget, at historien ikke er ægte. Ifølge Hello! har magasinet købt artiklen af en underleverandør, som man har samarbejdet med gennem en længere årrække.

Det er ikke første gang, at George Clooney bliver udsat for opdigtede historier i pressen. I 2014 bragte Daily Mail en artikel, hvor den engelske avis hævdede, at Baria Alamuddin, mor til skuespillerens forlovede og senere hustru Amal Alamuddin, var imod sin datter forstående ægteskab med den amerikanske skuespiller af religiøse årsager. Denne historie var også usand.

Daily Mail beklagede efterfølgende artiklen og udsendte en undskyldning som Clooney dog nægtede at tage imod. I stedet kaldte han Daily Mail for ”den værste form for tabloidavis” ifølge The Guardian.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også