MediaWatch

Museum udgiver magasin i samarbejde med Egmont

Statens Museum for Kunst og Egmont Publishing går sammen om at udgive et magasin om kunst.

Foto: Peter Hove Olesen/Polfoto

Kunstinteresserede kan glæde sig til snart at få fingrene i et nyt magasin ved navn Værk. Det skriver Berlingske.

Kunstens verden er omdrejningspunktet i Værk, som er blevet til i et samarbejde mellem Statens Museum for Kunst og Egmont Publishings tre magasiner, Euroman, Eurowoman og Rum. Magasinet udkommer første gang 18. februar.

Formålet med Værk, der fremover vil udkomme to gange om året, er at forene kunstens indforståede form med livsstilsmagasinernes mere lettilgængelige udtryk.

”Som landets nationalgalleri ser SMK det som sin fornemmeste opgave at skabe opmærksomhed og interesse for kunsten hos så bred en del af befolkningen som muligt,” siger kommunikationschef på Statens Museum for Kunst, Lise Korsgaard, til Berlingske.

Magasinet kan købes for 49,95 kroner på Statens Museum for Kunst. Derudover vil Euroman-, Eurowoman- og Rum-læsere få et nummer af Værk gratis med, når de køber deres magasin.  

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs