MediaWatch

Aller flytter svenske ansatte til Malmø

Ejerne ønsker, at Allers svenske kontor i Helsingborg flytter til Skåne for bl.a. at være tættere på København. Medarbejderne er skeptiske.

Aller Media vil sælge sin kontorejendom i Helsingborg og flytte til Malmø, skriver Dagens Media.

"Det er et direktiv fra vores ejere, der ønsker at koncentrere virksomheden til en by i Skåne," udtaler Kristina Hagbard, kommunikationschef i Aller Media, til Dagens Media.

"Det giver en nærhed til København, men også mulighed for at flytte til en mere central placering, hvilket kan styrke både vores redaktioner og andre dele af virksomheden," udtaler hun.

Aller Medias aktiviteter i Helsingborg rummer flere redaktioner, markedsføring og en række støttefunktioner. Det har tidligere været Aller Medias svenske hovedkontor, men i dag er hovedkontoret placeret i Stockholm.

Ca. 200 ansatte, som arbejder for Aller i Helsingborg, vil blive berørt af flytningen. Ifølge Aller-journalisternes tillidsmand Marie Schultz har flere medarbejderforeninger udtrykt skepsis over for flytteplanerne, selvom flytningen formelt ikke er vedtaget endnu. Bl.a. frygter medarbejdere med små børn, at pendling forlænger deres arbejdsdage, fortæller Marie Schultz til Journalisten.se.

Aller Media fastslår over for Dagens Media, at flytningen ikke medfører personalemæssige nedskæringer.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs