MediaWatch

Nyt modehold på Cover

Webredaktør bliver ny moderedaktør på magasinet Cover, der samtidig henter svensk stylist og ny digital redaktør til bladet.

Cover stiller nyt modehold fra december, skriver magasinet i en pressemeddelelse.

Ny moderedaktør på Malling Publications flagskib bliver Camilla Louise Høg, der hidtil har været webredaktør på cover.dk. Hun afløser Melissa Bech på posten, der efter halvandet år skifter til en stilling i Norse Project Women.

Derudover opgraderer Cover dækningen med den svenske stylist Karin Smeds, der bliver ny fashion director på magasinet. Karin Smeds har tidligere været moderedaktør på det svenske magasin Plaza.

Mens Camilla Louise Høg får ansvaret for den daglige drift af modeafdelingen og modeindholdet i magasinet, får får Karin Smeds ansvaret for Covers kreative profil og skal varetage kontakten til kunder og samarbejdspartnere dels fra sin faste base i Stockholm, dels fra Covers redaktion i København.

Ny webredaktør fra Dansk

Ny digital redaktør bliver Moussa Mchangama, der får ansvaret for Covers digitale flader. Moussa Mchangama kommer fra en stilling som selvstændig journalist og redaktør på Dansk Magazine. Han har tidligere været skribent og redaktionschef på FashionForum.dk og tilknyttet Cover og skrevet for bl.a. Information og Soundvenue.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere