MediaWatch

Euroman har konstitueret chefredaktør

Den tidligere chefredaktør Kasper Steenbach har sluppet roret på Euroman endeligt. Redaktionschef på Euroman tager over, indtil ny chefredaktør støder til.

I august sagde Euromans chefredaktør gennem små to år, Kasper Steenbach, op i protest, efter Egmont Publishing valgte at outsource en del af layout-arbejdet til et firma i Vietnam.

Kasper Steenbach blev dog på redaktionen i en overgangsperiode, indtil der var fundet en afløser. Siden har Egmont Publishing hyret reporter Kristoffer Zøllner fra Berlingskes søndagsmagasin MS som Euromans næste chefredaktør.

Kristoffer Zøllner tiltræder senest i december. Indtil da er redaktionschef Jonas Langvad Nilsson konstitueret som chefredaktør, mens Kasper Steenbach er stoppet endeligt. Det fremgår af kolofonen for oktoberudgaven af magasinet.

I forbindelse med udliciteringen, der kostede 13 ansatte jobbet, blev Euromans daværende art director, Sune Ehlers, fyret, fordi han var uenig i outsourcing-strategien. Han er afløst af Farshad Farzankia, som gennem de seneste fire år har besat posten som assisterende art director.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs