MediaWatch

Euroman har konstitueret chefredaktør

Den tidligere chefredaktør Kasper Steenbach har sluppet roret på Euroman endeligt. Redaktionschef på Euroman tager over, indtil ny chefredaktør støder til.

I august sagde Euromans chefredaktør gennem små to år, Kasper Steenbach, op i protest, efter Egmont Publishing valgte at outsource en del af layout-arbejdet til et firma i Vietnam.

Kasper Steenbach blev dog på redaktionen i en overgangsperiode, indtil der var fundet en afløser. Siden har Egmont Publishing hyret reporter Kristoffer Zøllner fra Berlingskes søndagsmagasin MS som Euromans næste chefredaktør.

Kristoffer Zøllner tiltræder senest i december. Indtil da er redaktionschef Jonas Langvad Nilsson konstitueret som chefredaktør, mens Kasper Steenbach er stoppet endeligt. Det fremgår af kolofonen for oktoberudgaven af magasinet.

I forbindelse med udliciteringen, der kostede 13 ansatte jobbet, blev Euromans daværende art director, Sune Ehlers, fyret, fordi han var uenig i outsourcing-strategien. Han er afløst af Farshad Farzankia, som gennem de seneste fire år har besat posten som assisterende art director.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs