MediaWatch

Ny chefredaktør til Licitationen

Nuværende chefredaktør flytter til Jylland, og derfor har fagbladet fundet ny mand til posten.

Chefredaktør for Mester Tidende, Klaus Tøttrup, bliver også chefredaktør for Licitationen. | Foto: PR-foto

Fagbladet Licitationen, som er ejet af Nordiske Medier (tidl. Danske Fagmedier), skifter chefredaktør, skriver Nordiske Medier i en pressemeddelelse.

Den nuværende ansvarshavende chefredaktør, Torben Sigh, stopper på posten, men fortsætter som skrivende journalist for bladet fra sin nye base i Jylland, som han af familiemæssige årsager har valgt at flytte til.

Ny ansvarshavende chefredaktør bliver Klaus Tøttrup, som tager over 1. november.

Klaus Tøttrup er i dag chefredaktør på Mester Tidende, et andet blad under Nordiske Medier. Han vil fortsætte med at være chefredaktør for begge fagblade, så de to blade kan øge samarbejdet.

"Jeg kender Licitationen Byggeriets Dagblad og glæder mig over, at vi har et moderne medie på print og online, som sætter et tydeligt aftryk i mediebilledet," udtaler Klaus Tøttrup.

I starten af oktober valgte fagmedierne i Danske Fagmedier og Industry Supply at samle sig under det fælles firmanavn Nordiske Medier. Selskabet er et datterselskab i Nordjyske Medier.

Nordiske Medier tæller i alt 22 fagmedier på print og online, herunder titler som Jern & Maskinindustrien og Transportmagasinet samt online medierne i det tidligere Industry Supply som Food Supply, Energy Supply, Idag og RetailNews.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs