MediaWatch

Ny chefredaktør til Licitationen

Nuværende chefredaktør flytter til Jylland, og derfor har fagbladet fundet ny mand til posten.

Chefredaktør for Mester Tidende, Klaus Tøttrup, bliver også chefredaktør for Licitationen. | Foto: PR-foto

Fagbladet Licitationen, som er ejet af Nordiske Medier (tidl. Danske Fagmedier), skifter chefredaktør, skriver Nordiske Medier i en pressemeddelelse.

Den nuværende ansvarshavende chefredaktør, Torben Sigh, stopper på posten, men fortsætter som skrivende journalist for bladet fra sin nye base i Jylland, som han af familiemæssige årsager har valgt at flytte til.

Ny ansvarshavende chefredaktør bliver Klaus Tøttrup, som tager over 1. november.

Klaus Tøttrup er i dag chefredaktør på Mester Tidende, et andet blad under Nordiske Medier. Han vil fortsætte med at være chefredaktør for begge fagblade, så de to blade kan øge samarbejdet.

"Jeg kender Licitationen Byggeriets Dagblad og glæder mig over, at vi har et moderne medie på print og online, som sætter et tydeligt aftryk i mediebilledet," udtaler Klaus Tøttrup.

I starten af oktober valgte fagmedierne i Danske Fagmedier og Industry Supply at samle sig under det fælles firmanavn Nordiske Medier. Selskabet er et datterselskab i Nordjyske Medier.

Nordiske Medier tæller i alt 22 fagmedier på print og online, herunder titler som Jern & Maskinindustrien og Transportmagasinet samt online medierne i det tidligere Industry Supply som Food Supply, Energy Supply, Idag og RetailNews.

Mere fra MediaWatch

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Filmfolk vil have lavet om på støttemodellen til dansk film

DR og TV 2 bør i fremtiden skulle forpligte sig til støtte danske spillefilm, inden de går i produktion, i stedet for at det sker på bagkant som i dag. Det bør et nyt medieforlig lave om på, lyder det fra Danske Filminstruktører, der bakkes op af Producentforeningen og DFI.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs