MediaWatch

Bladkiosk på nettet skifter ejer

Bladkiosken.dk, der sælger magasiner og ugeblader på nettet, har fået ny ejer, som kender branchen i forvejen.

Screenshot fra Bladkiosken.dk

Kim Gleerup har investeret i Bladkiosken.dk og er ny ejer af selskabet, der sælger magasiner og ugeblade på nettet. Han er i øjeblikket direktør for Keesing Danmark, som producerer bl.a. krydsord og sodoku.

Bladkiosken.dk har 15 år på bagen og har hidtil været en del af Plusbog.dk, som er en online bogklub. Den del af forretningen har vokset sig til en sådan størrelse, at ejeren Andreas Dirksen har valgt at frasælge Bladkiosken.dk.

"Vores mål med Bladkiosken.dk er, at vi bliver ved med at være den førende portal i Danmark for trykte blade - uanset om det drejer sig om abonnementer eller løssalg," siger den nye ejer, Kim Gleerup, i en pressemeddelelse.

Ud over danske magasiner sælger Bladkiosken.dk også en lang række udenlandske magasiner såsom Cosmopolitan og Rolling Stone.

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs