MediaWatch

Egmont lancerer digital bladkiosk i al stilfærdighed

I sidste uge slog Egmont Publishing dørene op til Flipp uden store armbevægelser. Den første tid bruges på at kurere børnesygdomme, hvorefter den digitale bladkiosk lanceres officielt om nogle uger.

Screenshot fra flipp.dk.

Det gik stille for sig, da Egmont Publishing gik i luften med sin digitale bladkiosk Flipp på app og flipp.dk den 17. september.

Egmont præsenterede planerne i juni, samme dag som Aller lancerede sin magasintjeneste Pling. Det er ganske efter planen, at den første lancering ikke foregår for fuld musik, fortæller kommerciel direktør i Egmont Publishing, Frank Vilstrup.

"Vi er lige nu i en blød lanceringsfase. Så Flipp er tilgængelig, men vi lancerer først tjenesten bredt om et par uger. På den måde kan vi finde eventuelle børnesygdomme i systemerne, og vi kan styre time for time, hvordan det kører, og få nogle erfaringer den vej," siger han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs