MediaWatch

Soundvenue udklækker "lettere og hurtigere" gratis-pendant

Musikmagasinet Soundvenue vil udvide kendskabet med nyt gratismagasin, Soundvenue Update, der skal udkomme seks gange årligt med fokus på aktuelle musik- og kulturfestivaller.

Soundvenue Magazine vil bide sig bedre fast i kulturdækningen, og sender i dag første udgave af gratismagasinet Soundvenue Update op gaden. Det skriver mediet i en pressemeddelelse.

Soundvenue Update distribueres i 7-Eleven landet over og lanceres "som en lettere og hurtigere pendant til det eksklusive, vægtige og tykke Soundvenue Magazine," skriver magasinet.

Gratisudgaven skal udkomme seks gange i 2015 og vil redaktionelt tage udgangspunkt i de store, aktuelle musik- og kulturbegivenheder som Distortion, Roskilde Festival og CPH: DOX.

Oplaget bliver på minimum 35.000 - og kvaliteten er på niveau med Soundvenues øvrige produkter, lover mediet i meddelelsen.

Efter tre år under Metroxpress ejerskab blev Soundvenue sidste år købt tilbage igen af medstifter og adm. direktør, Lasse Kyed.

Han lagde den gang vægt på, at overtagelsen gav "større grad af frihed", og forfølge ambitionen om at inspirere til "unikke oplevelser". Siden har Soundvenue lanceret en podcast om film og nu følger så Soundvenue Update for at få større rækkevidde.

Soundvenue lancerer podcast

Efter at have kørt med overskud de senere år kom Soundvenue i 2013 ud med et minus på 235.000 kr. efter skat i 2013. Det har hevet egenkapitalen et nøk ekstra ned til minus 1,6 mio. kr.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs