MediaWatch

Aller finder content marketing-chef hos reklamebureau

Aller Medias kommercielle indholdsforretning, Aller Client Publishing, opruster med en strategisk kontaktchef, der får ansvaret for bureauafdelingen.

Foto: STINE BIDSTRUP/POLFOTO/ARKIV

Betina Strøm er 1. december stødt til Allers content marketing-ben, Aller Client Publishing (ACP), som ny strategisk kontaktchef. Det skriver Aller i en pressemeddelelse.

Betina Strøm kommer fra en stilling som partner i reklamebureauet Manipulation og har tidligere arbejdet for blandt andre CBB Mobil, Cultivator, envision m.fl.

Ansættelsen af Betina Strøm skal understøtte Aller Medias satsning på content marketing-området, hvor ambitionen er at blive blandt de førende på det skandinaviske marked. Den nye kontaktchef får overordnet ansvar for ACP’s bureauafdeling og skal primært fokusere på udvikling af bureauets eksisterende kunder og derudover arbejde på at styrke ACP's position som content marketing-leverandør.

"Betina har en energi og entreprenørånd, der passer perfekt ind i vores kultur, og hun har stor erfaring med strategi og branding fra både bureau- og kundesiden. Med disse kompetencer vil hun spille en vigtig rolle i ACP og i vores kamp for værdifuld content marketing,” siger Heidi Lundehøj, direktør for ACP, i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs