MediaWatch

Louise Dorph-Petersen lancerer boligsite

Boligindretningsekspert Louise Dorph-Petersen forlader Benjamin og Bolig Magasinet for at lancere eget boligsite for kvinder.

’Louisedorph.dk’ er titlen på et nyt digitalt magasin med inspiration til boligen, som er produceret af kvinder til kvinder.

Bag det nye medie står chefredaktør og boligindretningsekspert Louise Dorph-Petersen, der i otte år var chefredaktør på Bolig Magasinet. I alt har hun tilbragt 15 år hos forlaget Benjamin.

I de senere år har Louise Dorph-Petersen også bl.a. optrådt som indretningsekspert på TV 2’s ’Go’ Morgen Danmark’ og desuden som vært for TV3-programmet ’Hjælp, mit hus skal sælges’.

Hun har selv finansieret sit magasinprojekt, der har en stab på tre inklusive hende selv.

"Jeg har brugt en ikke ubetydelig sum på det her – og tusindvis af timer,” siger Louise Dorph-Petersen i en pressemeddelelse.

Det digitale magasin skal annoncefinansieres og er gratis for brugerne.

“Alle de ting, vi viser, kan købes online. Vi linker direkte til det utal af netbutikker, der allerede findes på markedet,” siger Louise Dorph-Petersen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs