MediaWatch

Aller Media udnævner afløsere for Per Ingdal

To chefredaktører forfremmes i Aller Media og bliver henholdsvis direktører for ugeblade og magasiner. De efterfølger tidligere udgiverdirektør Per Ingdal i spidsen for Allers udgivelser.

Foto: Aller Media

Aller Media udvider ledelsen med to nye direktører, skriver mediehuset i en pressemeddelelse.

Anette Kokholm (foto), chefredaktør for Familie Journal, og Charlotte Riparbelli, chefredakør for Isabellas, er blevet udnævnt til direktører for henholdsvis ugeblade og magasiner - på print og digitalt.

Dermed får de sammen ansvaret for Allers udgiverforretning, der før lå hos tidligere udgiverdirektør Per Ingdal, der stoppede i foråret som en konsekvens af Se og Hør-sagen.

De to nye direktører indtræder samtidig i Aller Medias direktion. Formålet er at styrke udgiverenheden og sikre tæt samarbejde og effektiv drift af alle Aller Medias mediebrands, skriver Aller.

Redaktionelle rødder

Herudover indgår Allers digitale forretningsudvikling som en del af udgiverenheden, der nu får to topchefer med redaktionelle rødder i spidsen.

”Vi skal hele tiden være på forkant med at udvikle os selv og vores forretning. Det er blandt andet det, vi gør med vores Safari-strategi, og det er derfor helt naturligt, vi nu udvikler vores organisation til endnu bedre at imødekomme den nye virkelighed, vi er på vej ind i. Det er min klare ambition, at vi skal stå stærkere end de medievirksomheder, der alene forsøger at transformere sine brands og sit indhold til digitale distributionskanaler," siger Pål Thore Krosby, administrerende direktør i Aller Media.

Organisation med fire enheder

Ud over udnævnelsen af de to direktører til udgiverdivisionen, etablerer Aller Media en ny strategisk enhed, der skal koncentrere kræfterne om de opkøbte virksomheder, Aller Media har gjort som led i virksomhedens vækstplan, Safari-strategien, og integrationen til den øvrige forretning.

Sammen med innovationsafdelingen under Pernille Aalund samt den kommercielle enhed udgør udgiverenheden og den nye strategiske enhed, der ledes af Jesper Ulsøe, Allers nye linjeorganisation med i alt fire forretningsenheder.

Tager indhold alvorligt

Med ændringerne får Se og Hør ny chef i skikkelse af Anette Kokholm, der hidtil har været chefredaktør for Familie Journal. Hun får som ugebladdirektør ansvaret for Se og Hør, Billed-Bladet, Familie Journal, Ude og Hjemme, Søndag, 7 TV-Dage og Kig Ind, men ikke Femina.

”Med to redaktionelle direktører i topledelsen, sender Aller Media A/S et signal om, at vi tager vores indhold såvel på print som digitalt alvorligt. Jeg glæder mig til at arbejde med ugebladene, og jeg ser også frem til at være med til at skabe en endnu stærkere samarbejdskultur på tværs af organisationen. Vores indhold skal være med til at skabe sammenhængskraft mellem den traditionelle udgiverforretning og de nye opkøb, Aller arbejder med,” siger Anette Kokholm i meddelelsen.

Den nye magasindirektør, Charlotte Riparbelli, får ansvaret magasinerne ELLE, IN, Vi Unge, Q, Psykologi, Mad & Bolig, Isabellas, Mad! og Antik & Auktion. Ugebladet Femina placeres også under hendes ledelse:

”Vores branche er udfordret, og derfor er det vigtigere end nogensinde, at vi udvikler og effektiviserer den måde, vi laver magasiner på. Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med magasinredaktionerne, så vi i fællesskab kan videreudvikle og skabe nye, succesfulde forretninger med vores unikke indhold.”

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs