MediaWatch

Se og Hør-sag: Ny Nets-chef angriber IBM

Den nye topchef i Nets, Bo Nilsson, er skarp i sin kritik af sikkerheden hos underleverandøren IBM, hvor Se og Hørs 'tys-tys' kilde arbejdede.

Foto: TARIQ MIKKEL KHAN

Den nye topchef i Nets, Bo Nilsson, kritiserer sikkerheden hos Nets-underleverandøren IBM, hvor en ansat i en årrække leverede og solgte fortrolige kreditkortinformationer om kendte til Se og Hør.

"Vi har taget det her yderst seriøst. Jeg vil anbefale, at IBM tager den her sag lige så seriøst som os," siger Bo Nilsson til Berlingske Business.

Sagen har ført til et køligt samarbejdsklima mellem de to parter. Bo Nielsson siger, at siden sagen blev afsløret, har Nets gennemført flere initiativer for at højne sikkerheden og han efterlyser samme skridt fra samarbejdspartneren.

Den melding får IBM's øverste danske topchef, Lars Mikkelgaard-Jensen, til at kommentere Se og Hør-sagen for første gang:

"Jeg vil ikke kommentere Bo Nilssons citater. Men jeg kan sige, at vi fra IBMs side har taget den her sag meget seriøst lige fra starten. Det betyder, at vi har arbejdet på den med vores bedste kræfter," siger Lars Mikkelgaard-Jensen til Business.

Oplag: Ude og Hjemme overhaler Se og Hør

Oplagsnedgang for Se og Hør på over 18.000 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nyt fra dansk og international streaming, papirmangel og andre udfordringer for traditionelle medier er blandt ugens vigtigste mediehistorier. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs