MediaWatch

Kendte til afhøring hos politiet i Se og Hør-sag

Poltiet har haft flere kendte personer til afhøring i Se og Hør-sagen. Deres forklaringer skal give politiet en bedre forståelse af sagen, lyder det.

Foto: TARIQ MIKKEL KHAN

Københavns Vestegns Politi har i øjeblikket en række af de kendte personer, som angiveligt er blevet overvåget af Se og Hør, til afhøring, skriver BT.

"Vi taler med nogle af de kendte, som føler sig krænkede. Det er vigtigt, at vi får deres vidneforklaringer, da de kan være med til at bygge vores sag op," siger politiinspektør Bent Isager-Nielsen, til BT.

Han ønsker ikke at fortælle, hvilke kendte politiet har talt med.

Gennem afhøringerne får politiet blandt andet indblik i, hvad de kendte har oplevet, når de har mødt journalister fra Se og Hør. Det kan hjælpe politiet til få en bedre fornemmelse af sagen og hvad der er foregået, fortæller Bent Isager-Nielsen.

Se og Hør-efterforskning forsinket af sygdom

Mere fra MediaWatch

Franske medier lander indholdsaftale med Facebook

En forhandlingsalliance, der bl.a. repræsenterer Le Monde og Le Figaro, har netop indgået en aftale med Facebook om visning af journalistisk indhold. Aftalen er et bevis på, hvad der kan opnås gennem løsningsorienteret dialog, siger det sociale medieselskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs