MediaWatch

LO vil overdrage A4 til Avisen.dk

LO vil skibe Ugebrevet A4 over til Avisen.dk. De to medier skal fortsætte hver for sig, men med fælles ejerskab og i samme lokaler.

Fremover skal Ugebrevet A4 høre under et fælles ejerskab med Avisen.dk. Det skriver Journalisten.dk, der fortæller, at medarbejderne på de to medier er blevet orienteret om overdragelsen.

Ifølge Journalisten.dk bibeholdes de to redaktioner med hver deres redaktionelle stab og ledelse, bare med fælles ejerskab. I et orienteringsbrev til personalet om overdragelsen hedder det:

"Baggrunden for den påtænkte virksomhedsoverdragelse er et ønske om at samle LO’s medieaktiviteter i et regi samt muligheden for på sigt at skabe en bedre økonomi. Avisen.dk påtænkes fremadrettet at have en indholdsflade med det vi i dag kender på både ugebrevet A4 og avisen.dk, men en virksomhed med en større organisation vil have bedre muligheder for at skabe de nødvendige forandringer inden for mediebranchen," skriver Journalisten.dk.

Ifølge fagmediets oplysninger forventes det, at LO vedtager overdragelsen af A4 til Avisen.dk i morgen, og men at sammenlægningen først endeligt bliver vedtaget i februar.

Avisen.dk er delvist ejet af A-pressen (51 procent) og Freeway (49 procent).

- TBC

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere