MediaWatch

Ekko udelukket fra pressevisning

Zentropa sender filmmagasinet Ekko uden for døren i kølvandet på striden om Ekkos artikler om filmselskabet.

Filmmagasinet Ekko er ikke længere velkomment i biografen, når Zentropa holder pressevisninger, skriver Journalisten.dk. Ved visningen er den premiereaktuelle film 'Viceværten' blev Ekko således nægtet adgang: 

"Det har vores presseagent fået besked på. Så skal de have sneget sig ind med falsk skæg," siger filmproducent og medstifter af Zentropa, Peter Aalbæk Jensen til Journalisten.dk. 

Zentropa har for nylig anlagt injuriesag mod Ekko og kræver en kvart million kroner i erstatning af bladets redaktør og journalisten bag en to artikler om penge, Zentropa skulle have tjent på at afholde casting til et projekt, der aldrig blev til noget. Ifølge Peter Aalbæk Jensen gav Ekko ham ikke mulighed for at kommentere påstandene i artiklen, og det har udløst konflikten.

- LR

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs