MediaWatch

Aller-ugeblad lancerer magasin

Familie Journal sender nu første udgave af et nyt magasin på gaden, som ompakketerer det mest læste indhold fra bladet.

I dag er første nummer er på gaden af Aller-ugebladet Familie Journals nye magasin-satsning. 

Serien af magasiner skal give nyt liv til indhold fra tidligere numre af ugebladene med fokus på nogle af de mest læste emner, som bliver pakket ind i "lækkert magasinformat", skriver Aller Media i en pressemeddelelse.

Magasinerne får undertitlen: ’Det bedste fra Familie Journal’ og byder på skift på indhold som håndarbejde, have, mad og noveller og nye titler som bl.a. ”Mormor mad” og ”Haven i børnehøjde”. Det første magasin samler læsernes egne historier under titlen ”Skæbner fra virkelighedens verden”.

”Vi er stolte over at kunne give vores læsere en udvidet læseroplevelse med de nye magasiner. Vi lytter meget til vores læsere, og vi ved hvad deres yndlingsemner er. Min ugentlige telefontid, hvor læserne kan ringe ind, har lært mig, at det er deres blad, og det er vi meget opmærksomme på. Vore emneområder i de nye udgivelser er nøje udvalgt, så de passer til vores læsere," siger chefredaktør for Familie Journal, Anette Kokholm i en pressemeddelelse. 

Magasinerne bliver på knap 100 sider og kommer til at koste kr. 49,95. I løbet af året er planlagt ni udgivelser.

- TBH

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs