MediaWatch

Forrai-sag kommer for Højesteret

Claus Forrai er dømt i både byretten og landsretten for i 13 tilfælde som redaktør og skribent for Bonnier-magasinet 'Penge & Privatøkonomi' at have skrevet artikler, der har påvirket kursen på en række aktier - til egen fordel. Den tidligere redaktør har imidlertid anket dommen, og nu har Procesbevillingsnævnet givet sagen tredjeinstansbevilling, så sagen kan komme for Højesteret. Det skriver finansbureauet.dk i en pressemeddelelse.

Claus Forrai er dømt i både byretten og landsretten for i 13 tilfælde som redaktør og skribent for Bonnier-magasinet 'Penge & Privatøkonomi' at have skrevet artikler, der har påvirket kursen på en række aktier - til egen fordel.

Den tidligere redaktør har imidlertid anket dommen, og nu har Procesbevillingsnævnet givet sagen tredjeinstansbevilling, så sagen kan komme for Højesteret. Det skriver finansbureauet.dk i en pressemeddelelse.

Sagen omhandler perioden fra 2006 til 2008, hvor Claus Forrai var redaktør med ansvar for investeringsstof på Penge & Privatøkonomi, og hvor han ifølge anklagemyndigheden anbefalede aktier, som han samtidig selv havde investeret i - uden at gøre tilstrækkeligt opmærksom på den åbenlyse interessekonflikt.

I dag er Claus Forrai redaktør for finansbureauet.dk, der blandt andet udgiver FinansBureauets Nyhedsmagasin.

-MS

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere