MediaWatch

Forrai-sag kommer for Højesteret

Claus Forrai er dømt i både byretten og landsretten for i 13 tilfælde som redaktør og skribent for Bonnier-magasinet 'Penge & Privatøkonomi' at have skrevet artikler, der har påvirket kursen på en række aktier - til egen fordel. Den tidligere redaktør har imidlertid anket dommen, og nu har Procesbevillingsnævnet givet sagen tredjeinstansbevilling, så sagen kan komme for Højesteret. Det  skriver finansbureauet.dk i en pressemeddelelse.

Claus Forrai er dømt i både byretten og landsretten for i 13 tilfælde som redaktør og skribent for Bonnier-magasinet 'Penge & Privatøkonomi' at have skrevet artikler, der har påvirket kursen på en række aktier - til egen fordel.

Den tidligere redaktør har imidlertid anket dommen, og nu har Procesbevillingsnævnet givet sagen tredjeinstansbevilling, så sagen kan komme for Højesteret. Det  skriver finansbureauet.dk i en pressemeddelelse.

Sagen omhandler perioden fra 2006 til 2008, hvor Claus Forrai var redaktør med ansvar for investeringsstof på Penge & Privatøkonomi, og hvor han ifølge anklagemyndigheden anbefalede aktier, som han samtidig selv havde investeret i - uden at gøre tilstrækkeligt opmærksom på den åbenlyse interessekonflikt.

I dag er Claus Forrai redaktør for finansbureauet.dk, der blandt andet udgiver FinansBureauets Nyhedsmagasin.

-MS

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs