MediaWatch

Laursen tager over i Mediamovers

Med Jonas Kuld Rathjes skifte til Metroxpress, overtager Jesper Laursen hans ejerandel og fortsætter som direktør for Mediamovers.

Jesper Laursen og Jonas Kuld Rathje har delt direktøransvaret for Mediamovers, som bl.a. udvikler og producerer magasiner på tryk og digitalt, men nu hvor sidstnævnte er ny chefredaktør for Metroxpress, bliver Jesper Laursen alene om ansvaret.

"Jeg køber Jonas' ejerandel ,og bureauet fortsætter ufortrødent med samme koncept," siger Jesper Laursen, som dermed ikke er på udkig efter en ny direktør.

"Halvdelen af min tid er gået til administrative opgaver. Det får jeg nu hjælp til, så jeg kan koncentrere mig om udviklingen af vores produkter og medarbejdere. Vi har også flere redaktører ansat med mange års erfaring, som nu får mere plads til at bidrage med deres ressourcer. Jeg er også selv uddannet journalist og glæder mig til at bruge mere tid på den redaktionelle del," siger Jesper Laursen.

Han ønsker sin ven og tidligere forretningspartner held og lykke.

"Jonas og jeg har været venner mange år, vi er fortsat gode personlige venner. Jeg har været orienteret om hans jobskifte hele vejen igennem, og jeg er glad på hans vegne, det er et drømmejob for ham. Det gør det også nemmere, at han forlader os på et tidspunkt, hvor går så godt," siger Jesper Laursen.

Ifølge ham har selskabet med sine 14 ansatte haft et yderst positivt 2010.

"Vores omsætning er vokset med 30 procent, og bundlinjen er fulgt med, og det går rigtig godt med at tiltrække nye kunder," siger Jesper Laursen, som har været med som direktør for selskabet, siden det blev startet af tidligere Benjamin-chefredaktør og forfatter Mette Holbæk i slutningen af 2008.

I 2009 viste årsresultatet minus 266.000 kr.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs