MediaWatch

Laursen tager over i Mediamovers

Med Jonas Kuld Rathjes skifte til Metroxpress, overtager Jesper Laursen hans ejerandel og fortsætter som direktør for Mediamovers.

Jesper Laursen og Jonas Kuld Rathje har delt direktøransvaret for Mediamovers, som bl.a. udvikler og producerer magasiner på tryk og digitalt, men nu hvor sidstnævnte er ny chefredaktør for Metroxpress, bliver Jesper Laursen alene om ansvaret.

"Jeg køber Jonas' ejerandel ,og bureauet fortsætter ufortrødent med samme koncept," siger Jesper Laursen, som dermed ikke er på udkig efter en ny direktør.

"Halvdelen af min tid er gået til administrative opgaver. Det får jeg nu hjælp til, så jeg kan koncentrere mig om udviklingen af vores produkter og medarbejdere. Vi har også flere redaktører ansat med mange års erfaring, som nu får mere plads til at bidrage med deres ressourcer. Jeg er også selv uddannet journalist og glæder mig til at bruge mere tid på den redaktionelle del," siger Jesper Laursen.

Han ønsker sin ven og tidligere forretningspartner held og lykke.

"Jonas og jeg har været venner mange år, vi er fortsat gode personlige venner. Jeg har været orienteret om hans jobskifte hele vejen igennem, og jeg er glad på hans vegne, det er et drømmejob for ham. Det gør det også nemmere, at han forlader os på et tidspunkt, hvor går så godt," siger Jesper Laursen.

Ifølge ham har selskabet med sine 14 ansatte haft et yderst positivt 2010.

"Vores omsætning er vokset med 30 procent, og bundlinjen er fulgt med, og det går rigtig godt med at tiltrække nye kunder," siger Jesper Laursen, som har været med som direktør for selskabet, siden det blev startet af tidligere Benjamin-chefredaktør og forfatter Mette Holbæk i slutningen af 2008.

I 2009 viste årsresultatet minus 266.000 kr.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs