MediaWatch

Blade betaler milioner for tvillingebillede

Det blev ugebladene Hello! og People!, der løb med sejren i kapløbet om at få lov til at vise offentligheden Pitt og Jolies tvillinger.

Det blev ugebladene Hello og People, der løb med sejren i kapløbet om at få lov til at vise offentligheden Pitt og Jolies tvillinger.

Rettighederne har det berømte par solgt til bladene for et beløb mellem 11 og 15 millioner dollars, oplyser Forbes.

Men så har begge magasiner også fået nok materiale til hver især at fylde 19 sider. De amerikanske rettigheder varetages af People, der deler regningen med Hello! magazine, der har de verdensomspændende rettigheder.

Pengene skal gå til velgørende formål.

Ifølge Forbes er de mange millioner det højeste beløb, der er blevet betalt for billeder af berømtes babyer.

På andenpladsen over de dyreste babybilleder ligger billeder af Jennifer Lopez og Marc Anthonys tvillinger. Her betalte People magazine ifølge rygter seks millioner dollars

Mere fra MediaWatch

Filmskolens nye rektor: Meget af konflikten er løst

Meget af den konflikt, der var årsag til problemerne på Den Danske Filmskole er allerede løst, lyder det fra skolens kommende rektor, Tine Fischer, der samtidig ser det som afgørende at skolen åbner sig mere for omverden.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske Medier investerer i lokaljournalistiske satsninger, kulturminister opfordrer til at slå koldt vand i blodet, når det gælder udsigten til forhandlinger om et nyt medieforlig, og regnskabstal var der fra bl.a. JP/Politikens Hus, Zetland og A4 Medier. Kom med på rundtur i ugen i mediebranchen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs