Mediet Ingeniøren får nye digitale klæder

Teknologiens Mediehus har givet sit flagskibsmedie en visuel overhaling på nettet og i samme ombæring lanceret nyt bannersystem til visning af annoncer.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Netmediet Ing.dk, der er den digitale forlængelse af techmediet Ingeniøren, har i denne uge fået nyt design for at forbedre mediets præsentation af det redaktionelle indhold samt sætte strøm til et nyt bannersystem. Det skriver Ing.dk selv til sine læsere.

”Vi oplever, at flere og flere åbner både nyhedsbreve, artikler og forside fra mobiltelefoner, og derfor vil vi med det nye design optimere sitet bedre til både små og store skærme. I det nye enklere design er der plads til flere historier og et bedre og mere levende miks af både hurtige nyheder, analyser, aktuelle fokus, debat og nyere formater som vores podcast og briefing,” skriver Ing.dk.

Teknisk set er der sket det, at Ing.dk er rykket over på en ny platform, Drupal 9, hvor også de andre medier under Teknologiens Mediehus Version2 og Pro-medierne, er samlet. Dermed skal mediehuset kun vedligeholde ét indholdssystem fremadrettet.

En anden større bagvedliggende ændring er, at Ingeniøren med det nye design på ing.dk er gået i luften med et nyt bannersystem til visning af annoncer og andet kommercielt indhold, skriver mediet.

”Med den nye platform kan vi målrette bannere baseret på førstepartsdata - altså oplysninger, du som bruger har givet os og selv kan redigere i eller fjerne igen på din profil,” skriver mediet og tilføjer, at bannerannoncering måles via Ingeniørens egne servere og derfor ikke deler læseres data med tredjeparter.

”Skiftet mod bedre sikring af privatlivet på nettet er en lang proces, og heller ikke vi er i mål endnu. Men med det nye system har vi taget et væsentligt skridt, som vi håber, I vil tage vel imod.”

Lanceringen kommer samme dag, som årsrapporten for Teknologiens Mediehus blev offentliggjort og viste omsætningsfremgang til 88 mio. kr. i 2022 og et løft af driftsresultatet til 12,1 mio. kr. - det bedste i 15 år. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også