MediaWatch

Grafiske udgivelser slås sammen

De to medier henvendt til den grafiske branche, Print og Medier samt Sign & Print, bliver lagt sammen, så nyhedsbrev, hjemmeside og magasin bliver til ét.

Hjemmesiden for Sign & Print er lagt sammen med magasinudgivelsen Print og Medier under nyt navn: Sign Print & Pack. Screenshot af hjemmesiden. | Foto: Screenshot

Magasinet Print og Medier bliver sammenlagt med selskabet AGI Publishing House, der udgiver Sign & Print, så de to fremadrettet udkommer under ét brand Sign Print & Pack. Det skriver medierne selv.

AGI Publishing House udgiver nyhedsbreve og magasiner på tværs af Norge og Sverige og er til stede i bl.a. Danmark og Finland med grafiske messer. Sammenlægningen sikrer udgiverhuset et fuldt integreret Sign & Print-brand i Danmark.

Nuværende chefredaktør for Sign & Print Danmark, Søren Winsløv, fortsætter på sin post.

”Det har ligget i kortene længe, men er jo altid lidt svært at give slip på et projekt, man selv har været med til at starte. Men jeg er ikke i tvivl om, at det er det rigtige at gøre. Der er allerede lagt et stort og solidt arbejde i at gøre overgangen så gnidningsfri som mulig, og vi glæder os til at nu arbejde sammen i den større skandinaviske redaktion,” udtaler Søren Winsløw til mediet selv.

Ifølge Sign & Print-udgiver Peter Ollén bliver der fremover satset ”stort” på nyhedsformidlingen i Danmark:

”Den umiddelbare forskel er at nyhedsbrevet fremover kommer to gange per uge og sendes til knap 11.000 modtagere. Det er en fordobling af udgivelsesfrekvens og mere end tredobling af antallet af modtagere sammenlignet med tidligere. Allerede i august kommer vi også med det første trykte blad, som siden bliver fulgt af yderligere et i efteråret,” udtaler han.


Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Lindhardt og Ringhof opkøbte hos konkurrent, årsregnskaber viser tilbagegang i tv-branchen og jobskifte var der mange af i uge 32. Dét og meget mere kan du læse mere om i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs