MediaWatch

Her er de nominerede specialmedier til årets Anders Bording-priser

De nominerede til de tre Anders Bording-priser for årets idé, medie og journalistik på landets fag- og nichemedier er udpeget. Opdateret.

Opdateret med oplysningen om, at Ingeniøren er blevet føjet til som nomineret til Journalistprisen for samme historie som MobilityWatch.

Juryen har fredag udpeget de nominerede fag- og nichemedier samt projekter til 2022-prisuddelingen. Det oplyser Danske Medier i en pressemeddelelse.

”Det er tydeligt, at specialmedierne gør sig umage med indstillingerne, der oser af faglig stolthed. Det er der god grund til, for de produkter, vi har set, er generelt på et flot niveau. Både hvad angår det journalistiske og den idérigdom rundt om journalistikken, der skal til for at udvikle medierne og branchen,” udtaler Karsten Kolding, formand for juryen.

De nominerede til Idéprisen er Akademikerbladet, Kulturmonitor og Fagbladet Foa.

De nominerede til Medieprisen er Samvirke, Mediet Markedsføring og Ingeniøren.

De nominerede til Journalistprisen er Folkeskolen, Sygeplejersken, MobilityWatch og Ingeniøren.

Priserne uddeles 1. september i Altingets gård i København.

I Anders Bording Prisernes jury sidder Karsten Kolding, selvstændig ledelses- og kommunikationsrådgiver, Bo Mikael, journalist og selvstændig konsulent, Bille Sterll, selvstændig journalist og kommunikatør, og Marianne Søndergaard, kommunikationschef Hotel- og Restaurantskolen, tidligere redaktionschef.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Lindhardt og Ringhof opkøbte hos konkurrent, årsregnskaber viser tilbagegang i tv-branchen og jobskifte var der mange af i uge 32. Dét og meget mere kan du læse mere om i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs