MediaWatch

Zetland køber medejer ud for at gøre plads til medarbejdere i ejerkreds

Medieselskabet har brugt af sine frie midler til at overtage ejerandel fra en af sine tidlige investorer. ”Vi vil gerne give flere af vores medarbejdere mulighed for at blive medejere af Zetland,” fortæller direktør.

Foto: Nicolai Oreskov Westh

Ejerkredsen bag det digitale medie Zetland er blevet en mand mindre, efter mediet har købt en af sine tidlige investorer Ebbe Knudsen ud.

Ebbe Knudsen skød penge i selskabet tilbage i 2016 og har siden været en del af ejerkredsen. Men med indgangen til april blev han købt ud af Zetland ApS. Det er for at give mere plads i ejerkredsen til medarbejdere, fortæller adm. direktør Tav Klitgaard.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs