MediaWatch

Bonnier Publications: De digitale indtægtsstrømme begynder nu at fylde noget

Et strukturelt faldende printmarked har barberet hundreder af millioner af magasinhusets toplinje og tvunget selskabet ud i opdyrkning af de digitale vækstmarker. Omstillingen har taget flere år og resulteret i bl.a. abonnementsmure omkring flere magasinbrands på nettet. Nu kan Bonnier Publications høste frugterne.

Foto: Thomas Dahl/Bonnier Publications

Magasinhuset bag titler som Bo Bedre, Illustreret Videnskab og Gør Det Selv har brugt de seneste år på at udbygge et digitalt vækstspor, der på sigt skal kompensere for det støt sivende printsalg, der har skåret næsten en kvart milliard af omsætningen siden 2018.

Omstilling tager tid og store investeringer, men i 2021 begyndte Bonnier Publications for alvor at se de digitale indtægtsstrømme spæde til og holde hånden under den samlede omsætning, der kun faldt i mindre grad sammenlignet med tidligere år. Det tilskrives især en vækst i abonnements- og annonceindtægterne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Inddrag brugerne i din personalisering

Personalisering er ikke en invasion af redaktionel selvstændighed, hvis vi selv tager ansvar for, hvordan det implementeres - men alligevel ender personaliseret indhold ofte i bjælke 13 på websitet. Sådan lyder det fra ugens klummeskribent Malte Jørstad, som giver et par råd til at gøre oplevelsen nemmere for både medie og modtager.

LA sendte politisk tv-reklame under FCK-kamp

Trods dansk forbud mod at sende politiske reklamer på tv tonede Liberal Alliance alligevel frem med politiske budskaber i reklamepause på TV3+ onsdag. Det kunne ske, fordi TV3+ sender fra Sverige, skriver LA-formand på Twitter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs