MediaWatch

Aller-koncernen øger overskud i nordisk forretning med hjælp fra engangsgevinster

Mens omsætningen faldt i Danmark, blev både salg og indtjening væsentligt forbedret i Allers øvrige skandinaviske aktiviteter. Overskuddet blev løftet med mere end 200 mio. kr. Heraf kom en god bid fra engangsfortjenester bl.a. på finansmarkedet.

Allers hovedsæde i København. Den norske og svenske medieforretning er dog væsentligt større end den danske. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Efter et år, hvor bundlinjen skrabede bunden i ugebladskæmpen Aller, er kursen blevet rettet mere op i kerneforretningen i det familiejede selskab. Det viser Aller Holding A/S' årsrapport for 2020/2021, der dækker koncernens samlede aktiviteter i de nordiske markeder.

Ser man bort fra koncernens rejseaktiviteter i Aller Leisure, der siden 2016 har været udskilt i et selvstændigt selskab, var der vækst på både top- og bundlinje i koncernens medieaktiviteter. Til gengæld blev der sat til i rejseforretningen - Aller Leisure trak den samlede omsætning ned med et fald på 337 mio. kr. og et underskud på 55 mio. kr. som konsekvens af coronapandemien.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs