MediaWatch

Egmont finder ny kommunikationschef i Københavns Kommune

Kommunikationschef i Københavns Kommune skifter til Egmont, hvor hun få ansvaret for intern og ekstern kommunikation, branding og public affairs i koncernen.

Foto: PR/Egmont

Det bliver Amanda Justesen, 47, der tager over som kommunikationsdirektør i Egmont, efter Line Aarsland før jul meldte sin afgang på posten for at blive selvstændig rådgiver.

Det oplyser Egmont i en pressemeddelelse.

Amanda Justesen kommer fra en stilling som koncernkommunikationschef for Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune og har tidligere været bl.a. kommunikationschef i Køge Kommune og i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune.

I Egmont får hun ansvaret for intern og ekstern kommunikation, branding og public affairs i Egmont-koncernen.

"Jeg er glad for, at Amanda Justesen har takket ja til at blive ny kommunikationsdirektør i Egmont. Hun kommer med en stor og bred kommunikationsfaglig og ledelsesmæssig ballast. Samtidig har hun god indsigt i politiske processer og omfattende erfaring med kommunikations- og kampagneledelse i komplekse organisationer, hvilket er vigtigt for Egmont som stor indholdsproducent og teknologibaseret virksomhed," udtaler Egmonts koncernchef Steffen Kragh.

Amanda Justesen er uddannet cand.scient.pol fra Aarhus Universitet og begynder i Egmont 1. marts, hvor Line Aarsland fratræder efter otte år i mediekoncernen.

Medieanalytikere om Egmont-strategi: "Det er et volumegame" 

"Massive indholdsinvesteringer" skal gøre Egmont til en større og mere digital spiller i 2025 

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs